Jump to ratings and reviews
Rate this book

The extension of man: A history of physics before 1900

Rate this book
Book by Bernal, J. D.

317 pages, Hardcover

First published April 15, 1972

Loading interface...
Loading interface...

About the author

J.D. Bernal

50 books25 followers
John Desmond Bernal FRS was one of the United Kingdom's most well-known and controversial scientists. Bernal is considered a pioneer in X-ray crystallography in molecular biology. He published extensively on the history of science. In addition, Bernal wrote popular books on science and society, and he was also a communist activist.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
1 (12%)
4 stars
4 (50%)
3 stars
2 (25%)
2 stars
1 (12%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 of 1 review
Profile Image for Mohammad Mahdi Khatami.
60 reviews1 follower
July 10, 2022
کتابی در مورد روند پیشرفت علم فیزیک. روندی که به طور ویژه در یونان آغاز شد و بعد به اروپا هم کشیده شد. قرون وسطی پیشرفت علم رو متوقف کرد و خیلی از دانشمندان به سمت شرق یعنی حکومت اسلامی فرار کردند. در این موقع حکومت اسلامی در حال پیشرفت در علم بود تا زمانی که حمله مغولان متوقفش کرد. ولی این حمله وقتی به اروپا رسید از هیجانش کاسته شد و در نتیجه اروپا به مسیرش ادامه داد تا اینهمه پیشرفت علوم اتفاق بیفته.
یچیز جالب خوندم. روز هم به 12 قسمت تقسیم شد که متناظر 12 ماه سال بود. از طرف دیگه سال حدودا 360 روزه و در نتیجه دایره که نماد جهان (دایره فلک) بوده به 360 درجه تقسیم شده. بعد تعداد ثانیه در دقیقه و تعداد دقیقه در ساعت هم مشابه این ها.
اینم متن جالبی بود در رابطه با پیشرفت علم در یونان:
روی هم رفته می توان گفت که قوم یونانی هیچ خصلت ایجابی نداشت، اما صاحب یک خصلت سلبی خیلی قوی، یعنی فقدان سنت و عبودیت در برابر خدایان بود. می توان علت بروز این خصلت را، تحرک و سفر دانست. اگر کسی تمام عمر خود را در شهر هلیوپوس، یعنی شهر خورشید، سپری می کرد، طبعا دچار اعتقاد تحجر آمیزی نسبت به رع یعنی خدای محلی خورشید می شد؛ اما اگر سفر می کرد و آفاق دیگر را می دید، در ذهن او تصویر جهانی شکل می گرفت که خدایان در آن جای رفیعی نداشتند. در غیاب خدایان و سنت های وابسته به آن ها، آدمی مجبور بود خودش به تفکر و چاره اندیشی در مورد زندگی بپردازد و یونانیان نیز بر این منوال عمل می کردند.
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.